Piwa rzemieślnicze na Warszawskim Festiwalu Kulinarnym
Warszawa
Data wydarzenia: 08/09/2017
Początkiem września mieliśmy przyjemność spotkać się z Wami na Warszawskim Festiwalu Kulinarnym “Rośliny, owady i miód”, który odbył się w Ogrodzie Botanicznym Uniwersytetu Warszawskiego.
WFK to połączenie festiwalu, targów i konferencji z dobrym jedzeniem w roli głównej. Spotkali się tu nie tylko miłośnicy jedzenia, ale także wybitni polscy producenci żywności, artyści i rzemieślnicy. Ponadto, trzy dni festiwalowe wypełnione były ciekawymi spotkaniami, wykładami i warsztatami. My także przygotowaliśmy coś dla Was: w sobotę przeprowadziliśmy degustację naszych piw połączoną z pogadanką „Piwo rzemieślnicze vel kraftowe – o co w tym wszystkim chodzi?”. Cieszymy, że pojawiliśmy się z naszym kramikiem na tak wspaniałym wydarzeniu i w tak wspaniałym gronie!